[xyz-ips snippet="shamsi"]
There is nothing to show here!
Slider with alias none not found.

امتحانات نهایی سمستر بهاری دانشجویان پوهنتون خاتم النبیین(ص) شعبه غزنی روز شنبه  ۹ سرطان ۱۴۰۳ در سالن اجتماعات سنایی این پوهنتون آغاز گردید. در این مراسم که در آن معاونین محترم امور محصلان، معاون محترم اداری- مالی، رؤسای دانشکده ها، اساتید، آمرین دیپارتمنتها و ناظرین امتحانی حضور داشتند، صدها دانشجو و محصل به استقبال امتحانات رفتند.

این برنامه با اجرای استاد رضوی آمر کمیته امتحانات و تلاوت آیاتی از کلام الله مجید توسط سید حسن امینی از محصلان دانشکده حقوق و علوم سیاسی آغاز شده و با صحبتهای آمر محترم دعوت و ارشاد اسلامی جناب مولوی ذبیح الله سعید ادمه یافت. بعد جناب استاد فصاحت معاون امور محصلان صحبت نموده و ضمن تشکری از آمر کمیته امتحانات، ناظرین محترم و خوش آمدگویی به محصلین، قوانین و مقررات امتحانات را برای دانشجویان تشریح نموده و برای آنها آرزوی توفیق کرد. پس از صحبتهای استاد فصاحت، ناظرین محترم، ورقه های امتحانی را در دسترس دانشجویان قرار داده و امتحان به صورت رسمی آغاز شد.