گزارش چهارم:
استعدادهای درخشان و محصلان ممتاز دانشکده های پوهنتون خاتم النبیین غزنی
ایستادن بر سکوی موفقیت تحصیلی و کسب عناوین برترینهای دانشگاه و دانشکده ها، آروزی هر محصل و دانش پژوه بلند پرواز است؛ اما این توفیق رفیقی نیست که نصیب هر کسی گردد. ایستادن بر چنین سکوی پرافتخاری نیازمند استعداد درخشان و به خصوص تلاشهای سخت و مستمر شبانه روزی است؛ در راستای درک دقیق و فهم عمیق مطالب و موضوعات پیچیده علمی و معرفتی. کاری که فقط دانشجویان هدفمند توان انجام آن را دارند.
صحفه سوم، شماره چهارم بولتن خبری خاتم، ما را با محصلان فرهیخته و بلند همتی آشنا میسازد که ظرفیت درونی خدادای (استعداد درخشان) شان را با سعی و تلاش مستمر و هدفمند دانش اندوزی پیوند زده و عناوین اول نمره، دوم نمره و سوم نمره دانشکده های طب، حقوق، اقتصاد و علوم سیاسی را، در سالهای ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰، به دست آورده اند.
پوهنتون خاتم النبیین برای این محصلان فرهیخته و کوشا، آروزی توفیقات بیش از پیش، در همه عرصه های حیات دارد.