شنبه 1 ثور 1403 برابر با Friday, 19 April , 2024

سمینار دانشجویی ” بررسی روشهای به کارگیری تشخیص هویت در کشف جرم و شناسایی مجرمان ” از سوی محصلان سمسترهای5، 6، 7 و 8 دانشکده ی حقوق و علوم سیاسی پوهنتون خاتم النبیین شعبه غزنی در روز شنبه 7/8/1401 در سالن اجتماعات ابوریحان برگزار گردید.
این سمینار که با راهنمایی استاد محترم جناب آقای دکتر اصغری برگزار گردید با استقبال محصلان دانشکده مواجه گردید.
اجرای این برنامه را خانم تمنا توانگر و آقای محبوب شاه الکوزی بر عهده داشتند. برنامه با قرائت قرآن کریم از سوی آقای معصوم استانکزی آغاز گردید و در ادامه ی برنامه جناب آقای دکتر حبیبی به ایراد سخن پرداختند. ایشان ضمن خوشامد گویی به حضار تأکید نمودند که پوهنتون خاتم النبیین خود را متعهد به فراهم نمودن زمینه های رشد محصلان می داند و این برنامه از مسائلی است که در رشد محصلان نقش مؤثر ایفا می نماید. وی ابراز امیدواری نمودند که برگزاری چنین برنامه هایی با استقبال محصلان روبرو گردد.
در ادامه ی برنامه موضوعات زیر توسط محصلان به بررسی گرفته شد:
1- بررسی مفاهیم و جایگاه کریمنالیستیک در علوم جنایی توسط خانم زاهدی
2- نقش عکس برداری در کشف جرم و شناسایی مجرمان توسط خانم پلواشه نظری
3- نقش اثر انگشت در تشخیص هویت توسط روح الله انوری
4- بررسی روشهای قدیمی تشخیص هویت توسط عبدالقادر پویا
5- نقش دندان در کشف جرم و شناسایی مجرمان توسط نثار احمد الکوزی
در پایان جلسه جناب آقای استاد اصغری به جمع بندی سمینار پرداختند و وی ضمن اظهار سپاس و قدردانی از محصلانی که در این سمینار نقش داشتند تأکید نمودند از همکاری و حمایت های رؤسای پوهنتون و دانشکده و آمرین دیپارتمنت نیز تقدیر و تشکر نمودند.