چهارشنبه 29 حمل 1403 برابر با Wednesday, 17 April , 2024

آمریت دیپارتمنت حقوق در ادامه اجرای برنامه‌های ارتقای ظرفیت دانشجویان این رشته و مشخصاً در عرصه کارهای عملی حقوقی،‌ به تاریخ 19/8/1401 اردوی علمیِ را ترتیب داده و در آن دانشجویان حقوق را تحت هدایت و راهنمایی جناب استاد سیدتواب حسینی در ساحه‌ی زمین مورد دعوا، واقع در ولسوالی خواجه عمری، اعزام نمود. استاد حسینی که یکی از وکلای مدافع به‌نام ولایت غزنی و استاد مرکز کارورزی حقوقی در دانشگاه خاتم‌النبیین(ص)‌ شعبه غزنی است، در این برنامه عملی، دعوای حقوقی زمین، حقوق و حدود همسایه‌های زمین در دعاوی مدنی آن، نحوه بررسی زمینهای مورد دعوا،‌ نحوه تقسیم زمینهای میراثی و… را به‌طور مفصل و عملی به دانشجویان آموزش دادند.
این سیر علمی و آموزش عملی با استقبال دانشجویانی مواجه شد که در این سفر حضور داشتند. آنها اجرای چنین برنامه هایی را در راستای ارتقای ظرفیت خود مؤثر اعلام نمودند.