چهارشنبه 29 حمل 1403 برابر با Wednesday, 17 April , 2024

بخش دوم
جشنواره با اجرا و گردانندگی مجریان توانمند و خوش صدا جناب آقای بسم الله فطرت از دانشجویان دانشکده اقتصاد و محمد انور فروتن از دانشجویان دانشکده حقوق پوهنتون خاتم النبیین آغاز گردید و در نخست جناب آقای بسم الله فطرت، ریاست پوهنتون، معاون والی ولایت غزنی ، معاونین پوهنتون، روساء دانشکده ها، اساتید و دانشجویان گرامی را در جشنواره خوش آمدید عرض داشته و از جناب آقای عبیدالله احمدی دعوت به عمل آورد تا با تلاوت چندی از آیات کلام الله مجید محفل را معنویت بخشند. در ادامه جناب آقای دکتر رضایی در جایگاه تشریف آورده و در باب اهمیت علم اندوزی ایراد سخن نموده و بیان داشتندکه: از نظر معارف اسلامی دانش اساس همه ارزش ها و جهل ریشه همه مفسده هاست. پیامبر گرامی اسلام میفرماید « جست و جوی دانش بر هر مسلمانی واجب است؛ آگاه باشید که خداوند جویندگان دانش را دوست دارد». جناب دکتر رضایی در بخش دیگری از صحبت های خودش بیان داشتند که: در نگاه دین اسلام انسان در تمام حرکت های خود که با هدف کسب و کمال و تعالی معنوی یا حتی فعالیت های فزیکی انجام می دهد به شناخت و آگاهی نیاز دارد چون بدون برخورداری از بینش درست در تحقق بخشی اهدافش چنان که باید موفق نخواهد شد. ایشان بیان داشتند که از تعبیر های زیبا آیات قرآن کریم به روشنی این حقیقت فهمیده می شود که جوهر و حقیقت علم، نوری است که در پرتو آن انسان جهان را آن گونه که هست می بیند و جایگاه خود را در نظام هستی می یابد و نور علم مراتبی دارد که بالاترین آن نه تنها انسان را به راه تکامل خود آشنا می کند بلکه او را در این مسیر حرکت می دهد و به مقصد والای انسانیت می رساند. در ادامه معاون ولایت غزنی جناب آقای مولوی رحیم الله محمود ایراد سخن نموده و بیان داشتند که: افغانستان چهار دهه است که شاهد جنگ و درگیری بوده است و دو سه نسل افغانستان با روحیه و فرهنگ جنگ متاسفانه بزرگ شده است که رهایی نسل ها از این روحیه کاری بس دشوار است که دولت امارت اسلامی افغانستان با نهاد های همسو تلاش می نمایند که فرهنگ هم‌پذیری، مشارکت و همدلی را در جامعه افغانستان اشاعه و پخش نماید و دولت همه شمول را در راستای عدالت سیاسی و اجتماعی ایجاد نماید تا همه اقوام و قبایل خود شان را در آیینه دولت امارت اسلامی بیبینند. مولوی رحم الله محمود در قسمت اخیر از صحبت های خودش از ریاست پوهنتون خاتم النبیین (ص) شعبه غزنی تشکری به عمل آورده و ایشان را در راستای فرهنگ علم پروری و دانش اندوزی در ولایت غزنی تحسین نمودند. در ادامه گروه سرود لیسه عالی نور غزنه سرود زیبایی را به خوانش گرفتند و در آخر جناب آقای استاد فصاحت معاونت امور محصلان پوهنتون خاتم النبیین شعبه غزنی ایراد سخن نموده و بیان داشتند که: آبادانی و ترقی جوامع بستگی به تربیت نیرو های دارد که فردا در مسند سازندگی و تصمیم گیری قرار می گیرند. دانشگاه ها مهد تربیت نیرو های امروز برای فردای ملت ها است. دانشجویان همان نیروی است که ضامن بقا و پیشرفت کشور می باشد. توجه به محصل و تربیت آن ها می تواند افق روشنی نسبت به آینده باز نماید. جناب استاد فصاحت در فراز دیگری از صحبت های خودش بیان داشتند که: دانشگاه خاتم النبیین با شعار تعهد و تخصص به دنبال تربیت نیرو های متعهد به ارزش های انسانی، اسلامی و کشوری می باشد تا با کسب تخصص در رشته های مختلف بتوانند کشتی نجات برای کشور ما باشد. در ادامه معاونت امور محصلان قوانین، مقررات و آیین نامه های تحصیلی پوهنتون خاتم النبیین را برای دانشجویان تبیین نمودند و جشنواره با توزیع لوح تقدیر برای دانشجویان و محصلان برتر پوهنتون با دعاییه مولوی قریشی استاد دعوت و ارشاد اسلامی پوهنتون خاتم النبیین به اختتام رسید.