دوشنبه 6 حمل 1403 برابر با Monday, 25 March , 2024

معاونت علمی تدریسی دانشگاه خاتم النبیین(ص) شعبه غزنی در تقویم سلسله نشست های سمستروار خویش، در همکاری دانشکده های سه گانه دانشگاه، جلسه مهم تحت عنوان ” گردهمایی سمستروار معاونت علمی و همکاران با نمایندگان صنوف” را به هدف نقد و بررسی نقاط قوت و ضعف دانشگاه در سمستر بهاری سال تحصیلی 1401 از دیدگاه دانشجویان و نمایندگان صنوف و همچنان دریافت پیشنهاداتی در جهت هرچه بهتر سمستر خزانی 1401 از سوی دانشجویان و نمایندگان صنوف برگزار نمود. در این جلسه مقام ریاست دانشگاه، معاونت علمی تدریسی، معاونت امور محصلان، روئسای دانشکده ها و نمایندگان و دانشجویان صنوف پوهنتون شرکت داشتند.
جلسه با تلاوت آیات نورانی قرآن شریف توسط محمد رامین الفی آغاز گردید. در ابتدا مقام محترم ریاست دانشگاه جناب استاد دکتر حبیبی ضمن تشکری از ابتکار و برگزاری جلسه از سوی معاونت علمی – تدریسی، راجع به اهمیت چنین مجالس، سهم گیری فعال دانشجویان در ارایه پیشنهادات بهبودی در امورات درسی و اداری و هم اینکه برایند و نتایج جلسه از سوی همه مراعات گردد، صحبت نمود. در ادامه معاونت محترم علمی جناب استاد دکتر مدقق ضمن خوش آمد گویی و تشکری از حضور نمایندگان صنوف و دانشجویان در جلسه، از همکاران معاونت علمی که در برگزاری جلسه سهم گیری فعالانه داشتند، تقدیر نمود. استاد دکتر مدقق در ادامه صحبتها را جع به اهمیت سهم گیری دانشجویان در رعایت مقررات و آیین نامه های دانشگاه و همچنان سهم گیری فعال در بهبودی امورات درسی با ارایه نظریات و پیشنهادات تأکید نمود. استاد دکتر مدقق یاد آور شد که هدف اساسی از کسب دانش و رسیدن به مدارج بالاتر علمی، آراسته شدن به ارزشهای اخلاقی و آموختن علم و مهارتها و به کار گیری آن در بهبودی و پیشرفت جامعه می باشد و توقع از نمایندگانی که از طرف یک صنف صحبت می کنند، با نقد گذشته و ارایه پیشنهاد برای آینده می خواهند ما را در جهت برگزاری هرچه بهتر سمستر آینده کمک کنند، پس مواظب باشند که با رعایت انصاف و عدالت و در نظر داشت همه امور آموزشی – اداری، نظریات شان را مطرح کنند. بعد از صحبتهای مقام محترم ریاست دانشگاه و معاونت محترم علمی – تدریسی، بخش تریبون آزاد جهت نقد و بررسی نقاط قوت و ضعف سمستر بهاری 1401 و ارایه پیشنهادات برای بهبود کیفیت سمستر خزانی1401 از سوی نمایندگان صنوف که آجندای اصلی جلسه بود، پی گیری شد. نمایندگان صنوف به ترتیب از دانشکده های مختلف پشت تریبون حاضر شده و نظریات شان را در مورد نقاط قوت و ضعف سمستر بهاری بیان نمودند و پیشنهادهای شان را برای بهبودی سمستر خزانی ارایه کردند. جلسه با تکمیل پرسشنامه با موضوع آموزشی و اداری و همچنان تکمیل پرسشنامه ارزیابی گردهمایی و ارزیابی برنامه های گذشته توسط نمایندگان صنوف و اشتراک کننده گان خاتمه یافت.