معاونت علمی تدریسی دانشگاه خاتم النبیین(ص) شعبه غزنی در ادامه سلسله نشست های سمستروار خویش، در همکاری دانشکده های سه گانه و آمریت امور اساتید دانشگاه جلسه مهم تحت عنوان ” گردهمایی سمستروار معاونت علمی، آمریت امور اساتید و دانشکده ها با اساتید محترم پوهنتون” را به هدف نقد و بررسی نقاط ضعف و قوت دانشگاه در سمستر بهاری سال تحصیلی 1401، برای دریافت پیشنهادات هرچه بهتر سمستر خزانی 1401 از سوی اساتید محترم، ورکشاپ روش های نوین تدریس و ابلاغ آیین نامه ها، مقررات، پلان و پالیسی دانشگاه برگزار نمود. در این جلسه مقام ریاست دانشگاه، معاونت علمی تدریسی، معاونت امور محصلان، روئسای دانشکده ها، آمریت امور اساتید و اساتید محترم شرکت داشتند.
جلسه با تلاوت آیات نورانی قرآن شریف توسط انجنیر امیر موسوی آغاز گردید. در ابتدا جلسه، مقام محترم ریاست دانشگاه جناب استاد دکتر حبیبی ضمن تشکری از ابتکار و برگزاری جلسه از سوی معاونت علمی – تدریسی در همکاری آمریت اساتید و روئسای دانشکده ها، جلسه را مهم دانسته و عدم حضور گسترده اساتید در جلسه را انتقاد نمود. استاد دکتر حبیبی در ادامه صحبتهایش راجع به مشکلات سراسری که به کل افغانستان مربوط است، مشکلات اداری مربوط به دانشگاه و تجارب آموزشی اساتید صحبت نموده و به ضرورت همکاری و هماهنگی تمامی بخشهای دانشگاه در امورات درسی و اداری دانشگاه تأکید نمود. در ادامه جلسه مطابق آجندای از قبل اعلام شده معاونت علمی – تدریسی دانشگاه جناب استاد دکتر مدقق ورکشاپ روشهای نوین تدریس(OBE-SCL) را برگزار نمود. استاد دکتر مدقق بصورت مفصل و همه جانبه راجع به روشهای سنتی و نوین تدریس صحبت نموده و نتایج و تاثیرات هرکدام از روشها در یاد گیری دانشجویان را توضیح دادند(نسخه ای از این ورکشاپ در پیوست گزارش شماره(2) ضمیمه شده است). آجندای بعدی جلسه، اعلام آیین نامه ها، مقررات و پالیسی های آموزشی و اداری اساتید کدری و مدعو توسط انجنیر نعمت الله رجبی آمر یت امور اساتید انجام شد(نسخه ای ازین آیین نامه ها، مقررات و پالیسی های آموزشی و اداری در پیوست گزارش شماره(2) ضمیمه شده است). بخش پایانی جلسه که تریبون آزاد و تکمیل پرسشنامه با اساتید محترم دانشگاه بود با صحبت های چند تن از اساتید به نمایندگی از بقیه اساتید انجام شد. اساتید محترم دانشگاه موضوعاتی را که ضرورت به وضاحت داشت، مورد بحث قرار داده و بررسی های شان را از نقاط قوت و ضعف سمستر بهاری سال تحصیلی 1401، ارایه پیشنهادات بهبودی برای سمستر خزانی 1401 شان را از طریق فارمت که قبلا از طریق تلگرام به اشتراک گذاشته شده بود و همچنان از طریق تکمیل پرسشنامه با موضوع آموزشی و اداری و نظریات تکمیلی و پیشنهادات بعدی ارایه نمودند.

فایلهای دانلودی جلسه

گزارش دیزاین شده