امتحان کانکور متفرقه 1401

امتحان کانکور متفرقه سمستر بهاری ۱۴۰۱ به تاریخ 19/۱/۱۴۰۱ در سالن اجتماعات پوهنتون خاتم النبیین(ص) شعبه غزنی با حضور اساتید پوهنتون و با اشتراک بیش از 240 داوطلب از طبقه ذکور و اناث در رشته های اقتصاد، حقوق، علوم سیاسی، طب معالجوی، قابلگی، فارمسی و نرسنگ آغاز گردید. اشتراک جمع کثیری از داوطلبان در این مرحله از کانکور بیانگر این است که شهروندان غزنی مرکز تمدن اسلامی بیش از هر زمانی دیگر به یادگیری علم و دانش در سطح تحصیلات عالی باورمند هستند.

برنامه با حضور هیات محترم وزارت تحصیلات عالی جناب پوهنمل سید رحیم غفاری معاون امور علمی و رئیس هیئت، پوهندوی استاد حبیب الله امانی استاد پوهنتون غزنی، جناب آقای کاظمی آمر امور استادان، مولوی مجاهد معاون ریاست صحت عامه ولایت غزنی، داکتر اکرام سباون مدیر قوانین و بررسی صحت عامه، استاد صلاح الدین ایوبی مدیر منابع بشری صحت عامه و نعیم الله علیم همکار مدیر منابع بشری، ریاست محترم پوهنتون خاتم النبیین(ص) شعبه غزنی جناب دکتر حسین حبیبی، معاون علمی تدریسی پوهنتون خاتم النبیین دکتر مدقق، معاون امور محصلان جناب استاد پویا و معاونت اداری مالی پوهنتون خاتم النبیین جناب استاد کریمی و کادر علمی و اداری پوهنتون خاتم النبیین شعبه غزنی برگزار گردید.

برنامه با تلاوت آیاتی از قرآن کریم توسط قاری نوید الله امیری یکی از داوطلبان آغاز گردید در ادامه ریاست پوهنتون خاتم النبیین شعبه غزنی جناب دکتر حبیبی ضمن تشکر از حضار گرامی در باره اهمیت و جایگاه علم در جامعه امروزی صحبت نمودند سپس پوهندوی استاد رحیم الله غفاری معاونت امور علمی پوهنتون غزنی و ریس هیت و استاد صلاح الدین ایوبی مدیر منابع بشری ریاست صحت عامه ولایت غزنی در باره چگونگی حل سوالات مطابق طرز العمل وزارت تحصیلات و ریاست صحت عامه صحت عامه صحبت نمودند در اخیر استاد فصیحی آمر محصلان پوهنتون خاتم النبیین رهنمود حل سوالات را برای دواطلبین عزیز توضیح دادند.

امتحان زیر نظر هیات وزارت تحصیلات عالی و ریاست صحت عامه پایان یافت. قابل ذکر است که نتایج کانکور امروزی روز یکشنبه مورخ 21/1/1401 در صفحات مجازی، برد اعلانات دانشگاه و وبسایت دانشگاه اعلام می گردد.