جمعه 31 حمل 1403 برابر با Friday, 19 April , 2024

دانشگاه خاتم النبیین (ص) شعبه غزنی با ارائه خدمات معیاری و با کیفیت، یکی از نهادهای معتبر آموزشی و فرهنگی در سطح ولایت باستانی غزنی می باشد. این مرکز همواره بر معیاری بودن خدمات خویش و استفاده از تکنولوژی های روزآمد و مدرن تأکید داشته و بر آن است تا بهترین خدمات را در این زمینه به دانشجویان خویش ارائه نماید. اخیراً دانشگاه با اضافه نمودن 2 ام بی پهنای باند به اینترنت کلپ خویش، سعی بر هر چه بیشتر معیاری نمودن کیفیت خدمات خود به محصلین گرامی نموده است. دانشجویان از این مرکز معلوماتی جهت انجام پروژه های تحقیقاتی خویش و همچنین دسترسی به منابع درسی سایر مراکز علمی و تحقیقاتی در سطح جهان مستفید شده و می توانند در این زمینه بر مشکل عدم دسترسی و یا محدودیت منابع فائق آیند. این مرکز همه روزه در ساعات اداری در خدمت تمامی محصلین می باشد.