پوهنتون خاتم النبیین (ص) شعبه غزنی در راستای ایجاد محیط بشاش و تقویت محیط شاد دانشگاهی تورنمنت ورزشی را تحت عنوان «جام همبستگی و نشاط»، افتتاح نمود. برنامه با تلاوت چندی از آیات قرآنکریم توسط قاری احمدی از دانشجویان دانشکده طب معالجوی آغاز گردید و در ادامه جناب دکتر مهدوی آمر انکشاف مسلکی پوهنتون خاتم النبیین در باب فواید جسمانی و روحی ورزش صحبت نموده و بیان داشتند که: ورزش از جمله روش های تکامل جسمانی، روانی و اجتماعی محسوب می شود؛ زیرا شرکت در فعالیت های ورزشی افراد را به‌هم نزدیک می کند راه ها و فرصت های بسیاری را برای ماهر شدن در اجتماع فراهم می آورد و به طور کلی ورزش یک فرایند آموزشی در ابعاد مختلف فرهنگی و اجتماعی برای فرد ایجاد می کند. دکتر مهدوی در آخرین بخش از صحبت های خود دانشجویان را به رعایت اخلاق و آیین‌نامه و قوانین و مقررات ورزشی توصیه نمود. در ادامه جناب آقای دکتر ناصری آمر تحقیقات و پژوهش پوهنتون خاتم النبیین شعبه غزنی ایراد سخن نموده و بیان داشتند که: ورزش در سلامت و آمادگی جسمانی؛ رشد اعتماد به نفس، تصویر مثبت بدنی و اجتماعی و تامین نیاز های دوستی و تقویت حس همبستگی و گروهی تاثیر فراوان دارد. ایشان سلامت روان را در اثر شرکت در فعالیت های ورزشی دانسته و بیان داشتند که دانشجویان شرکت کننده در تورنمنت ورزشی باید اتحاد، همبستگی و همدلی را حفظ نموده و قهرمان واقعی کسی است که قهرمان اخلاق در ورزش باشد در ادامه نوار افتتاحیه توسط ریاست دانشگاه جناب دکتر حبیبی قطع گردیده و بازی آغاز گردید. قابل ذکر اینکه در این تورنمنت 24 تیم از دانشکده های طب معالجوی، حقوق و علوم سیاسی، اقتصاد و انستیتوت علوم صحی خاتم النبیین شرکت نموده و روزانه سه بازی برگزار می گردد و تورنمنت 18 روز ادامه خواهد داشت.