گزارش هفتم: اعطای لوح تقدیر، تندیس جشنواره و کارت تخفیف فیس تحصیلی به محصلان ممتاز

در روز سه شنبه مورخ ۱۹ میزان ۱۴۰۱ش، یازدهمین جشنواره تجلیل روز معلم و دانشجویان برتر علمی پوهنتون خاتم النبیین غزنی با حضور پرشکوه نیروهای علمی و اداری پوهنتون، دانشجویان ممتاز و والدین گرامی آنها، نمایندگان صنوف دانشجویی و سایر دانشجویان، نماینده های وزارت تحصیلات عالی کشور، رئیس محکمه استیناف … برگزار گردید.

در بخشی از این مراسم با شکوه، به نفرات اول، دوم و سوم نمره عمومی پوهنتون در سال های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰، اول، دوم و سوم نمره عمومی انستیتوت علوم صحی غزنی، اول، دوم و سوم نمره کانکورهای بهاری و خزانی پوهنتون و انستیتوت، اول، دوم و سوم نمره دانشکده های اقتصاد، حقوق، علوم سیاسی و طب، در سالهای ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ و اول، دوم و سوم نمره دیپارتمنت قابلگی، «لوح تقدیر»، تندیس جشنواره و کارت تخفیف فیس تحصیلی از سوی ریاست محترم دانشگاه، ریاست محترم انستیتوت، معاونت علمی ـ تدریسی، معاونت اداری ـ مالی، معاونت امور محصلان، ریاست دانشکده ها و اساتید دانشگاه اهداء گردید.

گفتنی است که دانشگاه برای اول نمره ها، ۱۰۰ فیصد تخفیف، برای دوم نمره ها ۵۰ فیصد تخفیف و برای سوم نمره ها ۳۰ فیصد تخفیف فیس تحصیلی در نظر گرفته است.