سه‌شنبه 7 حمل 1403 برابر با Monday, 25 March , 2024

در راستای اجرایی ساختن پلان عملیاتی و به‌منظور تقویت کمیته‌های فرعی، کنفرانس علمی«مبانی امنیت قضایی در اسلام و حقوق موضوعه» از سوی کمیته تحقیق دانشکده حقوق و علوم سیاسی در سالن محکمه تمثیلی این پوهنتون برگزار گردید. این کنفرانس علمی که ترویج برنامه‌های علمی تخصصی و ایفای نقش پوهنتون در توسعه  و انکشاف علمی جامعه را نیز دنبال می کرد، با ارائه تحقیق مورد نظر توسط دکتر محمدجواد صمیمی، استاد دیپارتمنت حقوق دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) غزنی و اجرای استاد احمدرضا رضوی آغاز شده و با نقد و بررسی توسط پوهنوال دکتر حسین حبیبی، پوهنیار استاد محمدعلی حیدری و پوهنمل دکتر محمدرحیم اصغری، به عنوان اعضای هیأت ژوری این کنفرانس و از استادان و اعضای هیأت علمی دیپارتمنت حقوق، ادامه یافت. دکتر صمیمی هنگام ارائه موضوع، گزارش مفصل از تحقیق انجام یافته ایراد نموده و نتایج و یافته‌های تحقیقات شان را برای اعضای محترم هیأت ژوری و مستمعین بیان نمود.  اعضای هیأت ژوری هم به‌طور دقیق و علمی آن را مورد بررسی و ارزیابی قراردادند و نقاط قوت و ضعف این تحقیق را، جهت تکمیل و بهبودی آن بیان داشته و پیشنهاد نمودند.

در ادامه این جلسه که در آن علاوه بر اساتید دانشکده حقوق و علوم سیاسی، اساتید دانشکده‌های طب معالجوی و اقتصاد نیز حضور داشتند، فرصت نقد و ارزیابی به اعضای جلسه نیز داده شده و پژوهشگر این کنفرانس جناب آقای دکتر صمیمی نیز به‌گونه مستند و مستدل به سوالات و اشکالات هیأت ژوری و سایر اشتراک کنندگان پاسخ گفت و در اخیر برنامه، هیأت ژوری پس از نقد و بررسی همه‌جانبه کنفرانس، با اعطای (24.3) از (30) درجه، این نشست علمی را به پایان رساندند.