پنج‌شنبه 30 حمل 1403 برابر با Thursday, 18 April , 2024

دو شنبه ۷  قوس ۱۴۰۱ش، سمینار علمی- دانشجویی دیابت با ابتکارکمیته تحقیق دانشکده طب و به همکاری کمیسیون ارتقای ظرفیت دانشجویی دانشکده طب معالجوی، در سالن اجتماعات ابوریحان پوهنتون خاتم النبیین غزنی برگزار شد. این سمینار علمی – دانشجویی که در آن معاونت علمی- تدریسی پوهنتون، رئیس دانشکده طب ، اساتید محترم و محصلین حضور داشتند، با اجرای میرویس حقجو و تلاوت آیات کلام الله مجید، توسط محمد رامین الفی، آغاز شده و با صحبتهای معاونت محترم علمی – تدریسی پوهنتون، جناب دکتر محمد داود مدقق، پیرامون سلامت جامعه و داشتن جامعه سالم ادامه یافت. سپس داکتر حمیدالله مهدی زاده، ریاست محترم دانشکده طب، به ایراد سخن پرداخته و در مورد اهمیت آگاهی عامه در مورد بیماری دیابت مطالبی را بیان داشت. بعد آقای مهران طهماس، محصل سمستر سوم طب معالجوی سمینار علمیشان را ارائه نمود. در پایان جناب استاد داکتر محمد آصف فیاضی معاونت محترم دانشکده طب معالجوی از ارائه فوق العاده خوب دانشجویی گرامی تشکری نموده و بر ادامه همچون سمینار های علمی- دانشجویی جهت توانمند سازی دانشجویان تأکید نمود.